MOC Blocuri Piese de Tehnologie 32200 Furtun Moale Osie 12L Jucarii Educative Tehnologie Vrac Blocuri Mecanice Accesorii

Disponibilitate: In stoc

15.89lei

Produs nou

Share în social media

De cereale în vrac serie

Origine: guangdong, China

Produs de ambalare: pungi de plastic

Material: non-toxic si inodor plastic ABS

Varsta potrivita: 5 ~65 de ani

Produs de întreținere: pot fi curățate și dezinfectate

O atenție specială

1. Copiii sunt necesare pentru a utiliza produsul sub supraveghere;

2. A nu se înghiți mic bloc de particule.

3. Dacă jucăria este deteriorat, vă rugăm să reciclați-l;

4. Evita bloca expunerea și umezeală.

Important: produs de culoare este încă în curs de actualizare.

Note pentru cumparatori

1. Toate produsele comercializate sunt strict verificate și ambalate de către magazin.Atunci când cumpărătorul semnează pentru bunuri, asigurați-vă că pentru a deschide caseta de inspecție, pentru a verifica cantitatea de bunuri și verificați dacă bunurile sunt în stare bună.Dacă aveți orice întrebări, nu vom fi responsabili pentru asta.

2. În procesul de livrare expres, uneori livrare este întârziată din cauza unor situații de urgență, cum ar fi condițiile meteorologice și de drum.Magazinul promite pentru a ajuta la cumpărător contact și coordona în timp util și de a livra produsele la tine cât mai curând posibil.Dacă au rebel sentiment de Curierat, se poate plânge locale compania expres, sper cumpărătorul poate distinge persoană responsabilă, mulțumesc.

3. Asamblat jucarii bloc de construcție sunt mână de sortare și sigilare pungi, și, uneori, există o lipsă de piese.Magazinul poate face piesele lipsă pentru gratuit atunci când clienții cumpără produse din nou.

4. Acest tip de blocuri sunt ambalate în hârtie obișnuită cutii, livrate prin curierat rapid, și atent ambalate de către magazinul nostru.Este încă dificil să se asigure că ambalaje individuale cutii sunt extrudate și uzate, dar produsul părți în interiorul cutii de ambalaj nu va fi deteriorat.

5. Pozele cu toate produsele din magazinul nostru ar trebui să fie în concordanță cu poze reale pe cât posibil, dar Unghiul de deviație sau soare poate duce la o diferență de culoare în timpul fotografierii.Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a face clar înainte de a cumpăra.

6. Este recomandat copiilor sub 5 ani se joace cu mare-cereale blocuri, Pentru că de mici de cereale piesele sunt ușor de a mânca din greșeală și poate fi încheiat numai cu însoțitor de părinți.

Material Plastic
Avertizare 6 ani
Plastic Tip ABS
Coduri de bare No
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Nume De Brand jile
Dimensiune Bloc Mic bloc(Compatibile cu Lego)
Origine NC(de Origine)
Gen Unisex

Scrie o recenzie

MOC Blocuri Piese de Tehnologie 32200 Furtun Moale Osie 12L Jucarii Educative Tehnologie Vrac Blocuri Mecanice Accesorii

MOC Blocuri Piese de Tehnologie 32200 Furtun Moale Osie 12L Jucarii Educative Tehnologie Vrac Blocuri Mecanice Accesorii

De cereale în vrac serie Origine: guangdong, China Produs de ambalare: pungi de plastic Material: non-toxic si inodor plastic ABS Varsta potrivita: 5 ~65 de ani Produs de întreținere: pot fi curățate și dezinfectate O atenție specială 1. Copiii sunt necesare pentru a utiliza produsul sub

Scrie o recenzie

Transport Gratuit Disponibil!

Produse similare