7Pcs Magnetic Anti-Alunecare de Biți Șurubelniță Phillips PH2 Driver Bit Set Unelte de Mana Magnetice Șurubelniță, Burghiu

Disponibilitate: In stoc

10.54lei

25.05lei

-57 %

Produs nou

Share în social media

7Pcs Magnetic Anti-Alunecare de Biți Șurubelniță Phillips PH2 Driver Bit Set Unelte de Mana Magnetice Șurubelniță, Burghiu

Puncte: 1、Anti-Alunecare, extractoare de șuruburi: Dungi Cap are un efect anti-alunecare funcție.Se poate elimina toate dimensiunile comune deteriorate sau cojit șuruburi.Dimensiune: aproximativ 25mm/0.98 inch, 50mm/1.97 inch, 65mm/2.56 inch, 70mm/2.75 inch, 90mm/3.54 inch, 127mm/5 inch, 150mm/5.91 inch.

2、Magnetic Puternic Cap:capete de șurubelniță, au magnetism puternic, se poate prinde cu șurub cu ușurință și rapid, și fixați-l pentru a preveni burghiul de la alunecarea și de a îmbunătăți eficiența de lucru.

3、de Înaltă Calitate Material: Aceste șurubelniță biți sunt realizate de înaltă calitate S2 material, adoptă avansate aliaj de oțel, inductiv întărire; Ea are o puternică rezistență la uzură, anti-impact, rezistent și durabil.

4、Ușor de Transportat: greutate redusa, de dimensiuni mici, și design compact.O poți lua cu tine și de a folosi-o pentru acasă, telecomunicații, auto, mecanică sau lucrări de întreținere.

5、Largă Compatibilitate: Potrivit pentru general dimensiuni și tot felul de biți rupte.Universal chuck că, potrivit pentru cele mai multe electric burghie de mână.Elimina rupt șuruburi sau găuri într-un singur pas.

Descriere:

Anti-Alunecare, extractoare de șuruburi: Dungi Cap are un efect anti-alunecare funcție.Se poate elimina toate dimensiunile comune deteriorate sau cojit șuruburi.Dimensiune: aproximativ 25mm/0.98 inch, 50mm/1.97 inch, 65mm/2.56 inch, 70mm/2.75 inch, 90mm/3.54 inch, 127mm/5 inch, 150mm/5.91 inch.

Magnetic puternic Cap:capete de șurubelniță, au magnetism puternic, se poate prinde cu șurub cu ușurință și rapid, și fixați-l pentru a preveni burghiul de la alunecarea și de a îmbunătăți eficiența de lucru.

Material de înaltă Calitate: Aceste șurubelniță biți sunt realizate de înaltă calitate S2 material, adoptă avansate aliaj de oțel, inductiv întărire; Ea are o puternică rezistență la uzură, anti-impact, rezistent și durabil.

Ușor de Transportat: greutate redusa, de dimensiuni mici, și design compact.O poți lua cu tine și de a folosi-o pentru acasă, telecomunicații, auto, mecanică sau lucrări de întreținere.

Larga Compatibilitate: Potrivit pentru general dimensiuni și tot felul de biți rupte.Universal chuck că, potrivit pentru cele mai multe electric burghie de mână.Elimina rupt șuruburi sau găuri într-un singur pas.

Caietul de sarcini:

Nume: Magnetic Anti-Alunecare, Șurubelniță Biți

Material: metal

Standarde: aproximativ 25mm/0.98 inch, 50mm/1.97 inch, 65mm/2.56 inch, 70mm/2.75 inch, 90mm/3.54 inch, 127mm/5 inch, 150mm/5.91 inch

Lista De Ambalare:

7pcs*Magnetic Anti-Alunecare, Șurubelniță Biți

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Nume De Brand VAHIGCY
Origine NC(de Origine)
Suport Picătură De Transport Maritim/ En-Gros
Compatibilitate Mai Mare 25/50/65/70/90/127/150mm
Tip Magnetic Anti-Alunecare, Șurubelniță Biți
Material Metal
Caracteristici Non-alunecare
Numărul De Model Magnetic Anti-Alunecare Burghiu

Scrie o recenzie

7Pcs Magnetic Anti-Alunecare de Biți Șurubelniță Phillips PH2 Driver Bit Set Unelte de Mana Magnetice Șurubelniță, Burghiu

7Pcs Magnetic Anti-Alunecare de Biți Șurubelniță Phillips PH2 Driver Bit Set Unelte de Mana Magnetice Șurubelniță, Burghiu

7Pcs Magnetic Anti-Alunecare de Biți Șurubelniță Phillips PH2 Driver Bit Set Unelte de Mana Magnetice Șurubelniță, Burghiu Puncte: 1、Anti-Alunecare, extractoare de șuruburi: Dungi Cap are un efect anti-alunecare funcție.Se poate elimina toate dimensiunile comune deteriorate sau cojit șuruburi.Dimensiune: aproximativ 25mm/0.98 inch,

Scrie o recenzie

Transport Gratuit Disponibil!

Produse similare