YUELONG Mini Wireless Tatuaj de Alimentare Portabil Ecran LCD Conector RCA pentru Cartus Stilou Tatuaj Masina de Tatuaje Supplie

Disponibilitate: In stoc

150.51lei

215.00lei

-29 %

Produs nou

Share în social media

Bine ati venit LA E mili MAGAZIN de TATUAJ

YUELONG Mini Wireless Tatuaj de Alimentare Portabil Ecran LCD Conector RCA pentru Cartus Stilou Tatuaj Masina de Tatuaje Consumabile

PACHET INCLUSIV - 100% de brand nou.Include 1buc wireless tatuaj de alimentare si 1 buc cablu USB .Se potrivesc pentru rotary tatuaj pen mașină și machiaj permanent pen mașină de tatuaj consumabile și machiaj permanent provizii.Design bun, de dimensiuni mici, greutate redusă și ușor de transportat.

CUM SĂ UTILIZAȚI - Opțional RCA tatuaj adaptor de conector.Tensiune de ieșire: între 5V-12V.Apăsați și țineți apăsat butonul + sau - pentru a porni în sus sau în jos tensiunea mai repede.Apăsați (+) și (–) pentru a crește și descrește.respectiv, tensiunea cu 0.1 V.

CONVENABIL de A FOLOSI - Tensiune reglabila, poate afișa rămase de alimentare cu energie.Umple de energie timp: 1,5-2 ore.Greutate foarte ușor, design bun, nici oboseala fro mult timp de utilizare.

PARAMETRII de PRODUSE - fără fir Nou tatuaj de alimentare este un display LCD(Tensiune, capacitate, Timer) afișaj Digital de alimentare, care oferă de înaltă și performanță eficientă.Umple de energie timp: 3 Ore.Timp de utilizare: 5-8 Ore, în funcție de utilizare personale și mașină de tatuaj.

100% GARANȚIE MULȚUMIT - Wireless tatuaj alimentare pentru LCD display digital litiu built-in de alimentare poate fi reciclat de înaltă eficiență, Dacă aveți orice nemulțumire cu wireless mașină de tatuaj stilou de alimentare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail , vom rezolva prompt pentru tine.

Caietul de sarcini:

Alimentare viata: 5~8 ore de tatuare

Greutate: 55 grame (1.94 oz)

Dimensiuni: 5.6*4.7*3.6 cm

Umple de energie tip: USB

Umple de energie timp: 3 ore

Tensiune de lucru: 5~12V

Tensiune de ajustare rezoluție: 0,1 V

Două Tipuri: Tip conector RCA

Pachet Inclusiv: 1 * Tatuaj de Alimentare, 1 * cablu USB

Caracteristici:

1. Mini Tatuaj Alimentare pentru LCD display digital litiu built-in de alimentare poate fi reciclat de înaltă eficiență și de economisire a energiei, umple de energie pentru aproximativ 3 ore, cu motor pentru aproximativ 5-8 ore.

2. Apăsați lung butonul pentru a activa/dezactiva , apăsați în sus și în jos tasta pentru a regla voltge .Apăsați (+) și (–) pentru a crește și descrește.respectiv, tensiunea cu 0.1 V.

3.Tensiune reglabilă, poate afișa rămase de alimentare cu energie.Umple de energie timp: 1,5-2 ore.Greutate foarte ușor, design bun, nici oboseala fro mult timp de utilizare.

4. Wireless tatuaj de alimentare este un LED-display Digital de alimentare, care oferă de înaltă și performanță eficientă.A umple de energie tensiune de 5V/1A.

Notă:

1. În scopul de a extinde wireless tatuaj alimentare viață, este recomandat pentru a umple de energie pentru alimentarea cu energie electrică cel puțin o dată pe lună.

2. Cumparare Notă: vă Rugăm să alegeți dreptul de conector de tip ,produsul nostru este conector RCA.

Pachet:

1 * Tatuaj de Alimentare 1 * cablu USB

Două Tipuri De Tip Conector rca
Commodity Quality Certification 3C, CE, UL, GS
Umple de energie de tip USB
Working voltage 5~12V
Tensiune de ajustare rezoluție 0,1 V
Starea 100% Nou
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model CPR2-B
Tip tattoo power supply, Wireless Tatuaj Putere
Umple de energie timp aproximativ 3 ore
Greutate 55 grams
dimensiune 5.6*4.7*3.6cm
pachet inclusiv 1 * Tatuaj Alimentare, 1 * Cablu USB
Nume De Brand YUELONG

Scrie o recenzie

YUELONG Mini Wireless Tatuaj de Alimentare Portabil Ecran LCD Conector RCA pentru Cartus Stilou Tatuaj Masina de Tatuaje Supplie

YUELONG Mini Wireless Tatuaj de Alimentare Portabil Ecran LCD Conector RCA pentru Cartus Stilou Tatuaj Masina de Tatuaje Supplie

Bine ati venit LA E mili MAGAZIN de TATUAJ YUELONG Mini Wireless Tatuaj de Alimentare Portabil Ecran LCD Conector RCA pentru Cartus Stilou Tatuaj Masina de Tatuaje Consumabile PACHET INCLUSIV - 100% de brand nou.Include 1buc wireless tatuaj de alimentare si 1 buc cablu USB .Se potrivesc pentru rotary tatuaj pen mașină și machiaj permanent

Scrie o recenzie

Transport Gratuit Disponibil!

Produse similare