Tradițional Două Puncte Arma Curea Sling Reglabil cu Umar Larg și Cleme Metalice pentru Eliberarea Usor

Disponibilitate: In stoc

23.38lei

28.86lei

-18 %

Produs nou

Share în social media

GĂZDUI UNIVERSAL:arma curea sling utilizate pe scară largă în diferite tipuri de astfel de pistol pistol cu Aer/Remington/panzer arme/arme.Acesta poate fi ajustat între 35 inch la 59 inch (88.9 cm la 150 cm) în lungime și lățime este de 1,5 inch.se potrivesc perfect bărbat și femei, pentru orice înălțime.

SIGURĂ ȘI CONFORT: Sigur este NR.1 prioritate pentru arma curea sling,grele sling cârlige este mai convenabil pentru tine de a instala și a elimina arma sling pe qd pivotant și arma.anti-cădere catarama din plastic pentru a se conecta cu curea strâns pentru a preveni curea rupt sau alunecarea.

ARMĂ mai MARE SLING CÂRLIG: arma sling cârlige este mai mare de a deschide suficient de larg pentru a asigurați-vă că se potrivesc anysize de qd pivotant și aduce confort atunci când a instala și a elimina,e facuta de superior de aluminiu durabil și îmbunătățirea Primăvara anului carabiniere permite utilizatorilor să fie rapid și în siguranță atașat la o gamă largă de puncte de fixare.Acesta funcționează fără probleme și în mod fiabil.

HEAVY-DUTY: MATERIAL: arma sling arma confectionata din Nailon de înaltă calitate atât de mult mai mult sex.Materiale clasa de Top va oferi ani de utilizare și confort, de asemenea, anti-alunecare de suprafață ajută la prevenirea accidentale alunecare de arme.Arma sling-am adăuga un umăr moale pad perfect scuti de presiune pe umărul tău când vânătoare.

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model ST050
Culoare unul negru

Scrie o recenzie

Tradițional Două Puncte Arma Curea Sling Reglabil cu Umar Larg și Cleme Metalice pentru Eliberarea Usor

Tradițional Două Puncte Arma Curea Sling Reglabil cu Umar Larg și Cleme Metalice pentru Eliberarea Usor

GĂZDUI UNIVERSAL:arma curea sling utilizate pe scară largă în diferite tipuri de astfel de pistol pistol cu Aer/Remington/panzer arme/arme.Acesta poate fi ajustat între 35 inch la 59 inch (88.9 cm la 150 cm) în lungime și lățime este de 1,5 inch.se potrivesc perfect bărbat și femei, pentru orice înălțime. SIGURĂ ȘI CONFORT: Sigur

Scrie o recenzie

Transport Gratuit Disponibil!

Produse similare