Model floare fata de Masa Lenjerie de pat din Bumbac fata de Masa cu Dantela Masă de Acoperire S7

Disponibilitate: In stoc

17.19lei

26.85lei

-35 %

Produs nou

Share în social media

Model floare fata de Masa Lenjerie de pat din Bumbac fata de Masa cu Dantela Masă de Acoperire S7 Descriere: Caracteristici:

1. Calitate Premium lenjerie de pat din bumbac făcut, mai durabil, de lungă viata, grea, cu atingeți confortabil.Eco-friendly produse, fără substanțe chimice adăugate.

2. Aceasta fata de masa este de o suprafață netedă și este potrivit pentru orice setare de masă dacă casual sau formale.

3. Perfect pentru un patio grădini, bucatarie, sala de mese, utilizarea de zi cu zi, petrecere, sarbatori, cafenele, potlucks, GRĂTAR și altele.Dimensiuni mici pentru cuptoare cu microunde, frigidere, noptiere, TELEVIZOR și calculator acoperă, canapea cotiere și spătar.De mari dimensiuni pentru masa, birou, birou de calculator conferință de masă și fotoliu.

4. Mașină de spălat în apă rece cu ciclu blând, scăzut de fier, dacă este necesar, se estompeze și antirid rezistente.

Caietul de sarcini:

Materiale: Lenjerie De Pat Bumbac

Dimensiuni:

60cm*60cm, 90cm*90cm, 100cm*140cm, 140cm*140cm, 140cm*160 cm, 140 cm*180 cm, 140 cm*200 cm, 140 cm*220 cm Utilizare: Altele , Acasă , Hotel , Nunta , aer liber , Petrecere , Banchet Tehnica: Altul-Tip Model: Floral-Style: Simplu-- Forma: Dreptunghi-- Material: 100% Bumbac, Model:-- Brodate Caracteristică: Alte

Pachetul Include:

1 X Model Floare Fata De Masa

Utilizarea Acasă
Model Brodate
Caracteristică Alte
Model Tip Florale
Numărul De Model Flori
Technics Țesute
dimensiune other
Stil Simplu
Material 100% Bumbac
Forma Rectangle
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Model floare fata de Masa Lenjerie de pat din Bumbac fata de Masa cu Dantela Masă de Acoperire S7

Model floare fata de Masa Lenjerie de pat din Bumbac fata de Masa cu Dantela Masă de Acoperire S7

Model floare fata de Masa Lenjerie de pat din Bumbac fata de Masa cu Dantela Masă de Acoperire S7 Descriere: Caracteristici: 1. Calitate Premium lenjerie de pat din bumbac făcut, mai durabil, de lungă viata, grea, cu atingeți confortabil.Eco-friendly produse, fără substanțe chimice adăugate. 2. Aceasta fata de masa este de o suprafață

Scrie o recenzie

Transport Gratuit Disponibil!

Produse similare