Apicultura Sârmă de Tensionare Consumabile Apicultura Bunuri Crimper Rama de Cuib Cutie Cleste de Strans pentru Apicultura unelte de Gradina

Disponibilitate: In stoc

10.66lei

22.25lei

-52 %

Produs nou

Share în social media

Apicultura Sârmă De Tensionare Crimper Rama De Stup De Albine Instrument Cuib Cutie Clește De Strâns Fire Fagure De Stup Echipamente

Caracteristică:

Acest fir crimper cu un mâner de plastic este folosit pentru a furniza forță de tragere pentru a trage cadru de sârmă.

Pune-l pe sârmă, țineți-l strâns, și apoi trageți de-a lungul firului, acesta va sertizare firul și strângeți-le pe toate la o dată.

Roțile sunt realizate din metal si nu va fi tăiat sau deteriorat de cadru de sârmă.

Caietul de sarcini:

Material: inox + lemn

Dimensiune: 136*60*24mm

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Apicultura Sârmă De Tensionare

[relateproductdetail/]

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.Dacă

elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Aris-project.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Aris-project.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Apicultura Sârmă De Tensionare Gradina Consumabile
Apicultura Instrumente Apicultura Consumabile
Numărul De Model Apicultura Sârmă De Tensionare
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Apicultura Sârmă de Tensionare Consumabile Apicultura Bunuri Crimper Rama de Cuib Cutie Cleste de Strans pentru Apicultura unelte de Gradina

Apicultura Sârmă de Tensionare Consumabile Apicultura Bunuri Crimper Rama de Cuib Cutie Cleste de Strans pentru Apicultura unelte de Gradina

Apicultura Sârmă De Tensionare Crimper Rama De Stup De Albine Instrument Cuib Cutie Clește De Strâns Fire Fagure De Stup Echipamente Caracteristică: Acest fir crimper cu un mâner de plastic este folosit pentru a furniza forță de tragere pentru a trage cadru de sârmă. Pune-l pe sârmă, țineți-l strâns, și apoi trageți

Scrie o recenzie

Transport Gratuit Disponibil!

Produse similare