Sumifun 20buc/2Bags Fierbinte Slăbire Patch Corp Slim Patch-uri Slim Buric Stick Dieta Produse Pierdere în Greutate, Arderea Grasimilor Patch-uri

Disponibilitate: In stoc

11.63lei

23.25lei

-49 %

Produs nou

Share în social media

Specificatii: 20 bucati / pachet

Ingrediente:

Aurantii Fructus, immaturus,Chineză-data,Skullcap,Ghimbir,Pinellia ternata,Rubarbă,Bupleurum,Paeony.

Descriere tipuri:

1. Produsul efectiv blochează absorbția de grăsimi, zahăr și amidon și ajută la echilibrarea celor excesul de apetit.Este, de asemenea, ajută la eliminarea de grăsime și toxine în organism, în timp ce strângeți pielea.

Cu efect de piele naturală-de penetrare catalizator, natural, planta poate trece rapid prin piele în uman sistemului de circulație prin zona buricului.De patch-uri este extras din plante naturale, nu declanșează diaree.

Mai mult decât atât, slim-efectuarea rata de utilizarea de patch-uri este mai mare decât a lua pastile pentru că ocolește sistemul digestiv, ficat și rinichi.Substanțele sale active sunt, de asemenea, conservate, de asemenea.Pur și simplu stick subțire plasturele pe zona buricului și a finaliza un tratament pe termen lung și veți găsi cât de eficient este.

2. Pierde în greutate atunci când doarme, face u în formă și subțire.După cum știm cu toții, întregul corp este într-o stare excitată, deoarece corpul uman este în continuă mișcare, iar circulația sângelui este rapidă în timpul zilei.În acest moment, se introduce celulele de grasime sunt relativ în mișcare.Prin urmare, efectul nu este foarte bun atunci când sliming herb extracte intra in corpul uman din cauza ei nu merge doar prin circulația sângelui, de stomac, dar, de asemenea, lupta împotriva introduce celulele de grasime.Cu toate acestea, în timpul nopții, insertie celulele de grasime sunt latente, atât de extracte de plante pentru pierderea în greutate sunt ca intra fara inhibitii insula, astfel încât acestea pot ucide introduce celulele de grăsime cu ușurință, în mod natural, și rapid.

Caracteristici:

1.Slim Patch este toate naturale și 100% în condiții de siguranță pe bază de plante de patch-uri care vă ajută organismul dumneavoastră vărsat de grăsime în condiții de siguranță și rapid.

2.Slim Patch este un sigur și natural abordare la pierderea in greutate, care a devenit atât de popular printre mii de oameni peste tot în lume.

3.Slim Patch este ușor de utilizat, ușor de purtat,în condiții de siguranță și eficient în eliminarea excesului de grăsimi în organism.

4.Patch-uri funcționează pe un transdermic proces, ceea ce înseamnă că oferă ingrediente naturale pentru a ajuta u pierde in greutate rapid prin piele.

Instrucțiuni:

1. Păstrați ur pielea curată și uscată înainte de a utiliza.

2. Stick la partea de jos a abdomenului, timp de 8-12 ore, de 2-4 ori pe săptămână.

3. S-ar putea aplica patch-uri pe diferite domenii, deși aplicarea de patch-uri direct pe zona buricului va crește rezultatele.

4. Efectul va fi mai bine dacă u face unele exercitii fizice adecvate și de a avea o dieta sanatoasa.

5. În scopul de a obține un rezultat bun, vă recomandăm aplica pentru 28 de zile ca perioada de tratament.

Sugestie:

1. Defeca poate fi crescută sau excreția cu ulei în primul timp se aplică, nu-ți face griji.

2. Bea 8 pahare de apa (200 ml / cana) intr-o zi, este recomandat pentru toxina de descărcare de gestiune.

3. Nu mâncați alimente grase, alimente picante, sau beau cafea atunci când utilizați plasturele

4. Face exercitii aerobice o jumătate de oră pe zi; a vă ajuta să obțineți bun slăbire rezultat.

Atenție:

1. Evitați utilizarea pe arsă de soare, deteriorat, umflate sau inflamate ale pielii, și pete.

2. Femeile gravide, persoanele în vârstă, hipertiroidism și hipotiroidie pacienți și copiii nu trebuie să utilizeze acest produs.

3. Anomalii cutanate și iritații cauzate de utilizarea, vă rugăm să nu mai utilizați-l imediat.Opri utilizarea produselor dacă vă simțiți orice disconfort.

4. Magazin la rece (temperatura camerei) uscat și în condiții de întuneric.Nu puneți folie din 40 de grade de căldură.

5. Numai pentru uz extern.

Funcția pierderea in greutate
NET WT 35g
Nume De Brand Sumifun
Tip Slăbire Patch
Numărul De Model D2146

Scrie o recenzie

Sumifun 20buc/2Bags Fierbinte Slăbire Patch Corp Slim Patch-uri Slim Buric Stick Dieta Produse Pierdere în Greutate, Arderea Grasimilor Patch-uri

Sumifun 20buc/2Bags Fierbinte Slăbire Patch Corp Slim Patch-uri Slim Buric Stick Dieta Produse Pierdere în Greutate, Arderea Grasimilor Patch-uri

Specificatii: 20 bucati / pachet Ingrediente: Aurantii Fructus, immaturus,Chineză-data,Skullcap,Ghimbir,Pinellia ternata,Rubarbă,Bupleurum,Paeony. Descriere tipuri: 1. Produsul efectiv blochează absorbția de grăsimi, zahăr și amidon și ajută la echilibrarea celor excesul de apetit.Este, de asemenea, ajută la eliminarea

Scrie o recenzie

Transport Gratuit Disponibil!

Produse similare