Inteligente portabile SMD Tester Pensete Rezistor Condensator Dioda Continuitate Testare Inteligente Clipuri cu Valoare Relativă

Disponibilitate: In stoc

75.07lei

129.43lei

-41 %

Produs nou

Share în social media

Contorul este un portabile și alimentate de la baterie instrument mic, care este special aplicate pentru a identifica rezistor, condensator, diodă Zener și/LED.În plus, este afișat pe LCD mare și acesta va fi oprit automat după 15 minute, dacă nu este apăsat butonul în această perioadă.

Caracteristici:

5999-conta display LCD.

Auto gama.

Peste-a sunat indicație display "OL".

Dioda Zener de testare.

LED-uri de testare, baterie de testare.

SMD test, BAIE componentă cu plumb.

Indicator de baterie descărcată.

Funcția de oprire automată.

Caietul de sarcini:

Culoare: Gri + Turquosice

Material: Plastic

Display: LCD Functii Gama Rezolutie Precizie Rezistenta

600Ω/6KΩ/60KΩ/600KΩ

6MΩ

60MΩ 0.1 Ω

±(1.0%rdg+10dgts)

±(1.5%rdg+10dgts)

±(2.5 rdg%+10dgts) Capacitate

9.999 nF/99.99 nF/999.9 nF

9.999 µF/99.99 µF

999.9 µF/9.999 mF/99.99 mF 1pF

±(3.0 rdg%+20dgts)

±(2.5 rdg%+10dgts)

±(3.5%rdg+25dgts) Test Diodă Deschide Tensiune de alimentare: 3.0 V, Testarea Curent: 1.5 mA Continuitate a Verifica atunci Când rezistența este mai mică de cca.50Ω, Buzzer este sunat.Zener/LED Deschis Tensiune: MIN 20V,

Testarea Curent: Aprox. 1mA Baterie de Încărcare Curent: Aprox. 10mA ±(1.5 rd%+5dgt) Alimentare: 2 * 1.5 V Baterii AAA (NU sunt incluse)

Temperatura de lucru și Umiditate: 0-40°C(32-104°F) Lista de pachete:

1 * SMD Tester

1 * Realizarea Cutie

2 * Test De Pin

1 * Pereche de Testare Conduce

1 * Manual De Utilizare (Engleza)

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Aris-project.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Aris-project.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Numărul De Model HP-4070C
Tensiune de încercare -
Gama de măsurare 600Ω/6KΩ/60KΩ/600KΩ
DIY Consumabile ELECTRICE
Alimentare 2 * 1.5 v Baterii AAA (nu sunt incluse)
Nume De Brand HoldPeak
Clasa De Precizie -
display lcd
Dimensiuni Aprox. 195 * 36 * 20mm / 7.67 * 1.42 * 0.8 in (L * W * H)
Tip Display Numai Digital
Temperatura De Operare 0-40°C(32-104°F)

Scrie o recenzie

Inteligente portabile SMD Tester Pensete Rezistor Condensator Dioda Continuitate Testare Inteligente Clipuri cu Valoare Relativă

Inteligente portabile SMD Tester Pensete Rezistor Condensator Dioda Continuitate Testare Inteligente Clipuri cu Valoare Relativă

Contorul este un portabile și alimentate de la baterie instrument mic, care este special aplicate pentru a identifica rezistor, condensator, diodă Zener și/LED.În plus, este afișat pe LCD mare și acesta va fi oprit automat după 15 minute, dacă nu este apăsat butonul în această perioadă. Caracteristici: 5999-conta display LCD. Auto

Scrie o recenzie

Transport Gratuit Disponibil!

Produse similare