Despre noi

Inca din 2009, CDP ARIS organizeaza cursuri de initiere, cursuri de calificare si recalificare potrivite fiecarei persoane, indiferent de sectorul de activitate. Toate programele de initiere si formare sunt acreditate de CNFPA cu avizul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei Nationale. Cursurile CDP ARIS S.A. Universitatea Vasile Goldis – Baia Mare asigura un nivel teoretic si practic solid, fiind adaptate cerintelor si standardelor tehnologice actuale.

Calificarea dvs. este foarte importanta aducand cu sine sansa gasirii unui loc de munca mai bun, posibilitatea de a va extinde activitatea, dobandirea carierei dorite, un salariu atractiv.


7 avantaje ale absolvirii unui curs de formare profesionala la CDP ARIS:

  1. Sporirea sanselor de angajare ca posesor al Certificatului de absolvire ceea va permite sa aplicati la diverse companii.
  2. Dobandirea de noi competente profesionale, in cazul schimbarii profesiei/meseriei ori pentru a va adapta la noi tehnologii.
  3. Cresterea nivelului de instruire, pentru a raspunde nevoii de personal calificat pe piata muncii.
  4. Posibilitatea de a lucra in Statele Membre ale Uniunii Europene, avand in vedere ca Certificatele de calificare sunt recunoscute atat in tara cat si in Uniunea Europeana;
  5. Cursurile sunt adaptate nivelului şi ritmului de studiu al cursantilor la care se adauga partea de pregatire practica.
  6. Prin CDP ARIS obtineti Certificate de absolvire si de calificare eliberate de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii. Certificatele de absolvire se elibereaza insotite de o anexa denumita “Supliment descriptiv al certificatului” , in care sunt precizate competentele profesionale dobandite in urma cursului respectiv.
  7. Procesul de formare este urmarit si evaluat permanent, procentul de reinsertie pe piata muncii a absolventilor de cursuri reprezentand un bun indicator al calitatii acestuia.

 

Functionarea CDP ARIS S.A. Universitatea Vasile Goldis – Baia Mare are in vedere prevederile O.G. 129/2000, aprobata prin Legea nr. 375/2002 privind Formarea Profesionala a Adultilor si Normele Metodologice 353/5202 ale M.M.S.S.F. si M.E.C.T., privind Metodologia de autorizare si certificare a formarii profesionale a adultilor.

 

Ocupatiile pentru care CDP ARIS opteaza, implica:

– un nivel minim al studiilor (dupa caz : scoala generala, scoala profesionala, liceu, studii superioare) in  functie de conditiile impuse de fiecare program de pregatire in parte;

– structura de desfasurare a cursurilor este pe module (pregatire teoretica /pregatire practica);

– pregatirea teoretica se desfasoara in salile de curs ale Centrului de Formare Profesionala ARIS, fiind asigurata de formatori de specialitate cu experienta in domeniu, cadre ale U.V.V.G Baia Mare;

– pregatirea practica se axeaza pe instruirea de profil atat in atelierele Centrului de Formare profesionala, cat si in cadrul agentilor economici de profil din judet.

 

Date specifice despre lectori ….

 

“Multumesc si felicitari pentru buna organizare!  Atat structura cat si modul de desfasurare sunt usor de parcurs si insusit”